Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Svelget lommekniv

Alarmanlegget peip, men vekterne fant ingenting.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En fem centimeter lang lommekniv til 400 kroner ble utbytte for en mann i 30-årene som valgte en noe utradisjonell metode da han skulle stjele fra en G-Sport-butikk i Bergen.

Bergens Tidende skriver at alarmanlegget i butikken peip og peip da mannen skulle gå ut fra butikken. Men vekterne som gjennomsøkte lommene på mannen fant ingen verdens ting.

De ante likevel ugler i mosen. Etter at mannen var gått bestemte vekterne seg for å ta en titt på opptakene fra butikkens videokamera. Og da fikk vekterne seg en overraskelse de sent vil glemme.

På opptaket ser de nemlig at tyven puttet kniven i munnen og svelger den.

For en profesjonell sverdsluker er kanskje en lommekniv å regne som et mellommåltid, men vekterne i Bergen har aldri sett maken.

- Vi anmelder alle tyveri. Da vi ringte politiet etter dette, spurte vi hva vi skulle gjøre. Vi fikk til svar at det ikke var så mye de kunne gjøre, sier butikksjef Sissel Fuglum til Bergens Tidende.

FLERBRUKSKNIV:</B> Kniven har mange funksjoner, blant annet saks, neglfil, to skrutrekkere, pinsett og flaskeåpner.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media