Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sven Nordins hemmelige Diva-drøm

KLEMMER TIL: Helene Sommer virkeliggjorde Sven Nordins hemmelige drøm, og ga ham en klem. Foto: JAN-PETTER DAHL Nils, alias Sven Nordin, fikk sin hemmelige drøm oppfylt i går. Helene Sommer (25) i Diva ga ham en klem før jentene gjorde sin første opptreden i Norge i år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette har vært min hemmelige drøm, jeg har alltid drømt om å være korgutt i Diva, sier Sven Nordin til Dagbladet.

Diva-jentene sang for rundt 200 mennesker i Tønsberg i går kveld, til inntekt for Olympic Aid. Men det blir neppe noen penger i kassa til Johann Olav Koss' hjelpefond. På plassen foran scenen ble det spilt basketball.

Ikke allright

Og det hjalp heller ikke at publikum fikk libressebind med vinger. Odd Børretzen sang «Noen ganger er det allright», men han var ikke særlig begeistret for showet i går. - Dette arrangementet er uvesentlig, sa han til Dagbladet og gikk hjem for å spise i stedet for å høre på Diva.

Blonde fristelser

Og det er trist for Diva, for de trenger sårt til flere lyttere. Den nye singelen deres, «Everybody», har floppet i England. Manageren Julian Beeston klarer ikke å huske hvor mange eksemplarer singelen har solgt. Men han har tro på dem likevel.

- Hvem kan motstå to vakre blonde damer? sier Beeston til Dagbladet. Nå pusser Diva-jentene på den nye singelen som skal slippes i september.

I går spilte jentene to sanger før de gikk av scenen. - Vi er i storform, erklærte en strålende blid og hypersminket Helene Sommer før hun og gikk inn under teltduken i Tønsberg.

Nå skal Sommer og Diva-venninne Monica Østenengen (24) være i Norge noen uker før de reiser tilbake til London og forbereder seg til å slippe den nye singelen.