Svennis hjem til rykteflom

Svennis har mer å tenke på enn Englands tap. En såret programleder står frem og forteller at hun trodde hun var Svennis' eneste elskerinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er neppe lett å være Svennis for tiden. Det er ikke nok at England tapte og ble sendt hjem fra Japan rett etter at Ulrika Jonsson fortalte om et hemmelig forhold. Nå kommer det mer: Jayne Connery er programleder i en engelsk erotisk tv-kanal. Nå har Connery tatt fikenbladet fra munnen og fortalt engelsk presse og dermed hele verden om sitt meget personlige forhold til Englands fotballsjef.

- Jeg visste at han var sammen med Nancy, men ikke at han var med Ulrika også, sier Connery ifølge Expressen.

- Det kjentes som om jeg var den eneste kvinnen i hans.

Programlederen fra Fantasy Channel har gått ut i News of the World og fortalt om forholdet. De to skal ha møtt hverandre på Chelseas hjemmebane Stamford Bridge.

- Sven kunne ikke ta blikket fra meg. Jeg kunne ikke tro at Englands manager kledde av meg med øynene, beskriver hun.

Nancy blir neppe glad over de siste avsløringene. Bedre blir det ikke av at Svennis skal ha fortalt Connery om privatlivet sitt med Nancy.

- Han virket veldig trist og sa at han var lei seg over hvordan han hadde det hjemme. Jeg spurte hvorfor han var sammen med den der personen, og han sa at han hadde bedt henne om å flytte flere ganger.

Men Connery unner sin angivelige eks-elsker alt godt i fremtiden:

- Jeg håper at han finner lykken. Han har hatt mange nok forsøk.

(Dagbladet.no)

KJÆRESTER: Sven Göran Eriksson og kjæresten Nancy Dell'Olio har gjennomlevd en storm av rykter den siste måneden. Nå brygger det opp til uvær igjen.
ELSKERINNE: Ulrika Jonsson gikk offentlig ut og sa at forholdet til Svennis var over.