Svensk direktør (32) viste fram pisker og slagverktøy i retten

Tiltalt for sado-mishandling av 16-åring. - Jeg kløp henne i brystvortene for å forvisse meg om at det var ok.

TILTALT: En mann (32) er tiltalt for grov mishandling av ei 16 år gammel jente i Sverige. Retten skal avgjøre hvor langt man har lov til å gå under frivillig SM-sex. Foto: Tomas Leprince/Svensk politi
TILTALT: En mann (32) er tiltalt for grov mishandling av ei 16 år gammel jente i Sverige. Retten skal avgjøre hvor langt man har lov til å gå under frivillig SM-sex. Foto: Tomas Leprince/Svensk politiVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): I går startet rettssaken i Malmö tingsrätt mot en 32-åring fra Skåne i Sverige som er tiltalt for grov mishandling av ei 16 år gammel jente, skriver Kvällsposten.

I sin papirutgave i dag skriver den svenske avisa over hele førstesiden: «Direktör i Skåne hade 16-årig sexslav».

Mannen skal gjentatte ganger ha pisket jenta, hatt henne i et hundebur og tisset på henne.

Prinsippsak Påtalemyndigheten ønsker med denne saken å få en rettslig bedømmelse av grensen for hvor mye vold som er lovlig i en frivillig sexakt med grove voldsinnslag. Spørsmålet er aldri tidligere prøvd i det svenske rettssystemet.

32-åringen fikk kontakt med den da 16 år gamle jenta på et sexforum på nettet. Han forklarer at han har deltatt i denne typen rollespill i flere år, og anser seg for å være flink til å bedømme om folk virkelig vil gjøre det de sier at de vil. Ifølge tiltalte var jenta frivillig med på  de fornedrende sexaktivitetene.

- Jeg kløp henne i brystvortene for å forvisse meg om at det var ok, sier mannen.

Jenta skal ha båret bind for øynene, samt spist og sovet på gulvet. 32-åringen og hans forsvarer Bo Peterson hadde i retten med seg ulike pisker og slagverktøy for å illustrere hva som er vanlig innen det som kalles BDSM (bondage, dominans, sado og masochisme).

- Jentas samtykke ugyldig Tiltalen gjelder grov mishandling av den da 16 år gamle jenta 8.-10. januar i år i Malmö. Mannen skal ha pisket jenta gjentatte ganger på beina og baken mens hun lå naken på magen.

Han skal også ha festet såkalte krokodilleklemmer i brystene hennes og festet disse til veggen. Mannen skal også ha tisset på jenta mens hun satt i et hundebur.

Aktor Ulrika Rogland framholdt i retten at jentas samtykke til mishandlingen er ugyldig, etter som mannen kjente til hennes selvskadende adferd. Mannens forsvarer vedgikk at 32-åringen var kjent med dette, men hevdet dette var noe som lå langt tilbake i tid.