DREPT PÅ FERIE:Her på hostal el Cid i den populære feriebyen Fuengirola ble en 19-årig svensk jente drept etter at hun og en annen svensk jente ble angrepet av en hotellgjest med brødkniv natt til lørdag. Gjerningsmannen, som skal ha marrokansk opprinnelse, skal ha forsøkt å voldta en av jentene. Både jentene og den mistenkte drapsmannen var gjester ved hotellet på den spanske solskysten. FOTO: Scanpix
DREPT PÅ FERIE:Her på hostal el Cid i den populære feriebyen Fuengirola ble en 19-årig svensk jente drept etter at hun og en annen svensk jente ble angrepet av en hotellgjest med brødkniv natt til lørdag. Gjerningsmannen, som skal ha marrokansk opprinnelse, skal ha forsøkt å voldta en av jentene. Både jentene og den mistenkte drapsmannen var gjester ved hotellet på den spanske solskysten. FOTO: ScanpixVis mer

Svensk jente (19) drept på hotell i Malaga

19-åringen og venninna ble angrepet av hotellgjest (30) med brødkniv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En svensk jente på 19 år ble knivstukket til døden på et hotell i Fuengirola sør i Spania natt til lørdag. En 30-årig mann er pågrepet i saken.

- Vi har fått bekreftet at en svensk statsborger er drept og at vi har en svensk statsborger som er skadet, sier Cecilia Julin i svenske UD, til Expressen.

Costa del Sol
Det svenske nyhetsbyrået TT melder at en mann er mistenkt for drap på en svensk kvinne i feriebyen på den spanske solkysten.

- Politiet har pågrepet en 30-årig mann som har oppholdstillatelse i Spania, sier en talskvinne for spanske myndigheter til byrået.

Drapet skal ha skjedd mellom klokka 3:30 og 3:50 på hotellet El Cid i turistbyen Fuengirola, skriver NTB.

Gjest på samme hotell
Mannen var gjest på samme hotell som jentene. 19-åringen og hennes venninne kom til skade da mannen, som tok seg inn på rommet deres, skal ha forsøkt å voldta en av dem, skriver TT og svenske Expressen.

Angrep med kniv
19-åringen ble knivstukket i halsen og døde av skadene. Venninna kom fra angrepet med lettere skader. Ifølge den spanske avisa El Pais skal enda en 19-åring og en 27-åring ha blitt lettere skadd.

Ifølge den spanske avisa, Málaga i dag, skal en av kvinnene ha gjort motstand, noe som førte til at mannen angrep med en kjøkkenkniv.

Den andre kvinnen skal ha forsøkt å beskytte sin venninne, men ble skadet i halsen og på hender. Etter hvert greide en av kvinnene å skaffe hjelp. 19-åringen døde seinere av skadene.