Svensk kvinne (25) kidnappet og mishandlet av svigermor i 16 dager

Oppdaget ved en tilfeldighet.

FUNNET SVÆRT MEDTATT: Ifølge politiet i Skåne skal svigermora, en annen kvinne og en mann, sammen med den fraseparerte mannen mishandlet og voldtatt kvinnen. Foto: Expressen
FUNNET SVÆRT MEDTATT: Ifølge politiet i Skåne skal svigermora, en annen kvinne og en mann, sammen med den fraseparerte mannen mishandlet og voldtatt kvinnen. Foto: ExpressenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En politipatrulje i den sør-svenske universitetsbyen Lund oppdaget ved en tilfeldighet en 25 år gammel kvinne som var grovt mishandlet.

Ifølge avisa Sydsvenskan var kvinnen svært medtatt, og kjørt direkte til sykehuset i Lund. Kort tid etter ble hun fraktet videre til kvinneklinikken i Malmö.

Nå har politiet i Skåne arrestert hennes 47 år gamle svigermor, hennes fraseparerte sønn, en mann og en kvinne for å ha kidnappet den 25 år gamle kvinnen.

De fire er siktet for grov mishandling, kidnapping og voldtekt.

Avisene Expressen og Sydsvenskan skriver at kvinnen skal ha blitt holdt fanget siden 5. september. Først sist lørdag klarte hun å rømme fra svigermorens hjem.

Kvinnen ble gift med sønnen til den 47 å gamle kvinnen for fire år siden, men de skal for en tid siden ha skilt lag. Den mishandlede og voldtatt kvinnen skal ha et barn - en tre år gamme jente - med sin tidligere ektemann.

Ifølge politiet i Skåne skal svigermora, en annen kvinne og en mann - de er alle varetektsfengslet - sammen med den fraseparerte mannen mishandlet og voldtatt kvinnen.

Politiet har utstedt arrestordre på den fraseparerte ektemannen.