- Svensk kvinne (27) drept i Thailand

Knivstukket på ei strand i Phuket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En svensk turist er funnet drept på ei strand i Phuket i Thailand.


Den 27 år gamle kvinnen var på ferie i Phuket sammen med to venner.  Hun ble funnet død lørdag i nærheten av bungalowen de leide, skriver Expressen.

Thailandsk politi mener 27-åringen er blitt overfalt av flere personer bevæpnet med kniv, melder Aftonbladet.

Knivdrept

Kvinnen ble funnet av ei venninne klokka 11.30 lokal tid, på stranda i Mai Khao, nord i Phuket. Dette er et av de mest populære turiststedene i Thailand.  27-åringen ble funnet rundt 300 meter fra hotellet og bare et steinkast fra vannet.

Alt tyder på at den døde ble overfalt med kniv og at hun kjempet for sitt liv, skriver Aftonbladet.

- Vi tror at tre-fire personer var innblandet i dette angrepet, som kan ha vært et voldtektsforsøk. Kvinnen var kledd i badedrakt og hadde fått flere knivhugg i halsen, sier Somkid Khaosang, talsmann for det lokale politiet i Tah Chat Chai.

Gikk tur

27-åringen skal ha sagt til sin venninne at hun ville gå en tur. Den jevnaldrende venninnen ble igjen for å lese. Da hun ikke var kommet tilbake etter 90 minutter ble venninnen urolig, skriver DN.se.

- Dette er svært tragisk for kvinnens familie og av hensyn til dem vil ikke si noe mer, sier Tobias Nilsson, pressetalsmann ved svenske UD.

Ingen er så langt pågrepet for ugjerningen. Angrepet på stranda er det første mordet i området på mange år, opplyser politiet til Aftonbladet.

<B>PÅ STRANDA</B>: 27-åringen ble funnet død på stranda.