- Svensk kvinne arrestert i Dubai

Ellie Holman skal ha blitt holdt i en celle med sin fire år gamle datter i tre dager: - Jeg har aldri hørt henne gråte slik.

ARRESTERT: En kvinne skal ha blitt arrestert på flyplassen i Dubai sammen med sin fire år gamle datter. Årsaken skal blant annet være at hun hadde drukket vin på flyet. Foto: Steve Crisp / Reuters / NTB Scanpix.
ARRESTERT: En kvinne skal ha blitt arrestert på flyplassen i Dubai sammen med sin fire år gamle datter. Årsaken skal blant annet være at hun hadde drukket vin på flyet. Foto: Steve Crisp / Reuters / NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En kvinne skal ha blitt arrestert på flyplassen i Dubai sammen med sin fire år gamle datter, skriver The Guardian. De skal ha blitt holdt i politiets varetekt i tre dager.

Årsaken skal blant annet være at hun hadde drukket vin på flyet.

Drukket et glass vin på flyet

Ellie Holman, en tannlege som opprinnelig kommer fra Sverige, ble nektet vann og måtte vaske toaletter mens hun var i varetekt, hevder menneskerettighetsgruppa «Detained in Dubai».

Den frivillige gruppa, som er dannet for å hjelpe de som arresteres i De forente arabiske emirater, sier at kvinnen er skrekkslagen etter opplevelsen.

Etter landing ble Holman kontrollert av en immigrasjonsoffiser, som fortalte at visumet hennes ikke var gyldig og at hun måtte returnere til London. Da Holman spurte om hun kunne kjøpe et nytt visum skal mannen ifølge henne ha vært frekk, før han skal ha spurt henne om hun hadde drukket alkohol, forklarer gruppa.

Hun skal da ha filmet med telefonen sin underveis, som bevis på oppførselen hans. Hun fikk da vite at dette, i likhet med å drikke alkohol, ikke var lov, hevder gruppa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer