Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Svensk kvinne har flyttet inn på McDonald's

Nå er de ansatte lei.

NYTT HJEM: Kvinnen har fått tilbud om billett til hjemstedet sitt, men nekter å forlate McDonalds. Bildet er fra en annen McDonald's-restaurant.  Foto: Karen Bleier / AFP / NTB Scanpix
NYTT HJEM: Kvinnen har fått tilbud om billett til hjemstedet sitt, men nekter å forlate McDonalds. Bildet er fra en annen McDonald's-restaurant.  Foto: Karen Bleier / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne fra Småland i Sverige er trolig hakket mer glad i hamburgere enn gjennomsnittet. Hun har nemlig «flyttet» inn på den døgnåpne McDonald's-restauranten i Vetlanda.

Og der har hun bodd de tre siste ukene.

Kvinnen er hjemløs og kommer fra en annen kant av Sverige, skriver Smålands-Tidningen. Mens hun venter på et sted å bo i Vetlanda, har hun altså valgt McDonalds som sitt hjem. Nå har både personalet og gjestene sett seg lei.

- Vi har åpent døgnet rundt og det er varmt i lokalene. Vi har forsøkt å prate med henne om at hun ikke kan være her, men ingenting fungerer. Hun kommer tilbake hele tiden, sier en ansatt til Smålands-Tidningen.

McDonalds sier de har kontaktet både sosialtjenesten, vektere, politi, kirken og krisesenter for å bli kvitt kvinnen, men uten hell. Hun nekter å forlate restauranten.

Vil bli boende

Politiet skal ha tilbud kvinnen billett til hjembyen, men hun er fast bestemt på å bli boende i Vetlanda. Kirken skal også ha tilbud henne hjelp, men har ikke nådd fram.

- Jeg kan ikke kommentere enkelttilfeller, men sosialtjenesten er forpliktet til å løse slike problemer. Noen ganger kan det ta litt lengre tid, sier Anders Saldner, sjef for sosialtjenesten i Vetlanda kommune, til Smålands-Tidningen.

Siden kvinnen allerede tilbringer så mye tid der skal noen ha foreslått å tilby henne jobb på restauranten, men det er ikke McDonald's interessert i.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling