Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Svensk lærerinne sendte nakenbilder av seg selv til elev (16)

Chattet med 16-åringen om sex.

NAKENBILDE: Til venstre er nakenbildet lærerinnen skal ha sendt til sin 16 år gamle elev. Til høyre er kvinnen på vei inn i Varberg tingrett. Foto: Politiet/Per Wissing/Expressen/GT
NAKENBILDE: Til venstre er nakenbildet lærerinnen skal ha sendt til sin 16 år gamle elev. Til høyre er kvinnen på vei inn i Varberg tingrett. Foto: Politiet/Per Wissing/Expressen/GT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En svensk lærerinne måtte i går møte i Varberg tingrett, etter at hun mistenkes for å ha sendt nakenbilder av seg selv til en 16 år gammel elev, skriver den svenske avisa Expressen. Ifølge avisa skal hennes skoletimer gradvis begynt å handle om sex.

Kvinnen kom i går til Varbergs tingrett med et svarthvit sjal over hodet for å skjule sin identitet overfor Göteborgs-Tidningens reporter på stedet. I rettssalen hadde hun på seg ett par store svarte solbriller.

Toalettsex
Lærerinnen ved Kungsbackaskolen utenfor Göteborg mistenkes, i tillegg til å ha sendt nakenbilder av seg selv til den 16 år gamle eleven, for å ha chattet om sex med ham over chatteprogrammet MSN.

- Hva liker du best? Toalettsex eller sofasex? spurte hun den nå 17 år gamle gutten.

- Det var ubehagelig. Spesielt når hun ville ha sex med meg. Hun er jo like gammel som min mor, sa 17-åringen i avhør.

Nå er hun mistenkt for seksuelt overgrep og utroskap i tjenesten.

NAKENBILDE: Her er nakenbildet lærerinnen skal ha sendt til sin 16 år gamle elev. Foto: Svensk politi/Expressen/GT
NAKENBILDE: Her er nakenbildet lærerinnen skal ha sendt til sin 16 år gamle elev. Foto: Svensk politi/Expressen/GT Vis mer

Stirret uavbrutt
Både lærerinnen og 17-åringen har bedyret at rettssaken skal skje bak lukkede dører, men GTs reporter fikk være tilstede under den innledende runden.

Lærerinnen stirret uavbrutt på den 17 år gamle gutten, skriver Expressen.

Hun nekter straffskyld, og har tidligere uttalt at det ikke er hun som poserer på bildene, og at det heller ikke er hun som har sendt dem. Hun nekter også for å ha chattet med den da 16 år gamle gutten på MSN.

Blant vitnene som har utpekt henne som den skyldige er tidligere lærerkollegaer og skolens rektor.

SKJULTE SEG: Her er lærerinnen på vei inn i Varberg tingrett i Sverige. Foto: Per WissinG/Expressen/GT
SKJULTE SEG: Her er lærerinnen på vei inn i Varberg tingrett i Sverige. Foto: Per WissinG/Expressen/GT Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling