Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Svensk laksefisker druknet i Stjørdalselva

De andre fiskerne i elva klarte ikke å redde den svenske laksefiskeren som ble dratt med vannmassene i Stjørdalselva i Nord-Trøndelag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen druknet i Stjørdalselva i Nord-Trøndelag i går kveld. Han sto sammen med flere andre fiskere ute i elva, da han plutselig ble dratt med av strømmen nedover elva. Flere andre fiskere skal ha vært like ved å redde ham, men klarte det ikke.

-  Det var stor vannføring i elva. Mannen skal ha stått på en stein ute i elva, men vi har foreløpig ikke fått inn noen vitneobservasjoner på akkurat hvordan han ble dratt med ned elva. Flere andre fiskere i nærheten klarte nesten å få tak i ham, men vannføringa var for sterk, sier observasjonsleder Inge Jørstad ved Nord-Trøndelag politidistrikt. Mannens identitet er foreløpig ikke helt klarlagt, men ifølge politiet skal det dreie seg om en svenske. Mannen fløt nedover elva, og ble plukket opp etter en og en halv kilometer av noen personer som kom ut i en båt.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 20.15 lørdag kveld.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!