Svensk modell skal ha blitt kidnappet, voldtatt og mishandlet i seks måneder

41-åring arrestert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En svensk kvinne (23) skal lørdag ha blitt befridd av politiet i byen Cinisello Balsamo, elleve kilomter nord for Milano. Naboene skal ha hørt kvinnens skrik.

Hun skal ha blitt holdt fanget, mishandlet og voldtatt i seks måneder av en 41 år gammel mann som tidligere er straffedømt for lignende forhold. Det skriver den svenske avisa Dagens Nyheter som skal ha fått forholdene bekreftet av det italienske politiet.

Ifølge det italienske nyhetsbyrået ANSA og avisa Corriere della Sera skal kvinnen ha ankommet Italia i håp om å få jobbe som modell så tidlig som i september.

Hun hadde da nettopp gjort det godt i en skjønnhetskonkurranse i Sverige, og promoterte seg blant annet på Facebook.

Det er her hun skal ha kommet i kontakt med 41-åringen og avtalt et møte på en bar i Milano. Han lurte henne så med hjem til seg, med lovnader om at hun skulle få et modelloppdrag. Her har han holdt henne fanget siden, og blitt utsatt for voldtekter, trusler og tortur.

Han tvang henne også til å holde kontakt med sin familie via Facebook og Skype for at de ikke skulle ane ugler i mosen.

41-åringen er også tidligere straffedømt for lignende forhold tilbake i 2008 - da mot en 18 år gammel hviterussisk kvinne. Han slapp ut av fensel i 2013.

Den 23 år gamle svenske kvinnen er dypt preget av tiden i fangenskap, og er nå på sykehus hvor hun venter på sin familie. I følge rapporter skal hun ikke ha vært i stand til å snakk i flere timer etter at hun ble funnet av politiet.