Illustrasjonsfoto: Miriam Nielsen / NTB Scanpix
Illustrasjonsfoto: Miriam Nielsen / NTB ScanpixVis mer

Svensk par utkledd som griser hadde sex, lagde trafikkork og skremte Pokémon Go-spillere

Mysterium i Dalarna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et mystisk par vil trolig bli husket en stund i det søvnige tettstedet Insjön i Dalarna. I løpet av kort tid seint om kvelden forrige fredag rakk de både å skremme Pokémon Go-spillende ungdommer og ha offentlig sex med trafikkork som resultat - alt mens de var iført grisemasker, skriver Dalarnas Tidningar (DT).

- Skrek og viftet med laser

En av ungdommenes mor forteller hva som hendte under pokémon-jakten i tettstedet, som er Clas Ohlson-kjedens hjemsted:

- Da de var ved Clas-parken vis-à-vis Handelsbanken, kom plutselig to personer mot dem. Da de kom nærmere, viste det seg at de hadde gummimasker som forestilte grisehoder, og de begynte å skrike og vifte med en grønn laser, sier moren.

«Jeg holdt på å kjøre rett inn i biler foran meg.» Bilist og øyenvitne

Begge de unge Pokémon Go-spillerne ble skremt og dro sporenstreks hjem. Den ene tenåringen fikk laseren i ansiktet, men heldigvis ikke i øynene, og moren har nå politianmeldt opptrinnet.

Sex oppetter vannhjul

Men det maskerte paret - som for øvrig hadde på seg T-skjorter med hhv. «King» og «Queen» påtrykt - ble seinere sett av en rekke personer ved Insjöns store attraksjon, vannhjulet. Ifølge øyenvitnene hadde de sex oppetter hjulet.

Vannhjulet ligger like ved riksvei 70, og opptrinnet skapte raskt trafikkproblemer.

- Folk kjørte veldig sakte forbi. Noen stoppet i veikanten for å kikke. Jeg holdt på å kjøre rett inn i biler foran meg, sier en bilist til DT.

Bilisten varslet politiet, som ikke tar så tungt på vannhjulsexen. På den annen side ser de alvorlig på laserbruken mot Pokémon Go-spillerne.

- Å peke på noen med grønn laser kan gi alvorlige skader om den treffer øynene, sier den lokale politimannen Daniel Hagthorpe til DT.

- Mildt sagt merkelig

Politiet i Dalarna bekrefter overfor Aftonbladet at de fikk melding om vannhjulsexen.

- Jeg ser vi fikk inn en samtale om at et par hadde sex på Hjultorget med grisemasker på. Det høres mildt sagt merkelig ut, sier politimann Johan Forslund til storavisa.

Historien om «griseparet» har nådd langt utenfor Dalarna, og er nå sitert i en rekke internasjonale medier.

«Kongen» og «dronningen» er så langt ikke identifisert.