Svensk politi fant ingen lik i grushaugene

- Vi har ingen forklaring til hvorfor disse haugene hadde to kors. Trodde det var savnede småbarnsfedrene Daniel (31) og Peter (41).

KJENTE HVERANDRE: Politiet bekrefter at de to savnede mennene kjente hverandre. Begge var involvert i byggebransjen. Larsson har ved gjentatte anledninger blitt truet av en navngitt person. Olsson skal ha forbindelser til organisert kriminalitet. En torpedo skal ha blitt leid inn for å kreve inn 500 000 kroner som han angivelig skyldte. Foto: DRAGAN MITROVIC/GT/EXPRESSEN
KJENTE HVERANDRE: Politiet bekrefter at de to savnede mennene kjente hverandre. Begge var involvert i byggebransjen. Larsson har ved gjentatte anledninger blitt truet av en navngitt person. Olsson skal ha forbindelser til organisert kriminalitet. En torpedo skal ha blitt leid inn for å kreve inn 500 000 kroner som han angivelig skyldte. Foto: DRAGAN MITROVIC/GT/EXPRESSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Svensk politi har i ettermiddag gått gjennom grushaugene man mistenkte skjulte likene til de to savnede byggentreprenørene Daniel Olsson Smith (31) og  Peter Larsson (41) i Mellerud i Vest-Sverige.

Begge mennene forsvant sporløst i fjor høst.

Politiet har tidligere jobbet ut i fra to hovedteorier: at de to mennene forlot Sverige frivillig og skaffet nye identiteter i utlandet, eller at de har blitt bortført og mest sannsynlig drept.

Grushaugene, som ble oppdaget av den norske forretningsmannen Per Arne Polsrød i går formiddag, inneholdt ingen lik, opplyser politiet til Expressen.se. Kommet ganske nyligPolsrød var på en befaring på industriområdet han eier i Mellerud sammen med noen potensielle kjøpere, da de oppdaget to tidligere ukjente grushauger inne i det mørke lokalet.

Begge haugene var merket med enkle trekors. Det ene korset bar navnet Daniel, det andre var umerket.- Lokalet har stått tomt i flere år. En bekjent av meg var å så til lokalet før jul, så disse grushaugene må ha kommet ganske nylig. Men det er vanskelig å si om det er for tre dager eller to måneder siden. Eneste jeg vet er at en inngangsport må ha bli brutt åpen, sa Polsrød til Dagbladet.no tidligere i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer