Svensk politi varsler pressekonferanse etter pågripelse, mens nok et område sperres av i søket etter Lisa (17)

Tre personer pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet skal klokka 23.30 fredag kveld holde en pressekonferanse, etter at de i i 19.45-tida tok seg inn i et hus tilhørende en gård der politiet hadde gjennomsøkt en stall, og pågrep tre personer.   

To av dem var menn, den tredje en kvinne, og politiet bekrefter at pågripelsen skjedde i forbindelse med nye funn i jakten på savnede Lisa Holm. 

- Nok et område sperret av Hun ble sist sett søndag kveld, da hun hadde vært på jobb og skulle hjem. 

Det er nyhetsbyrået TT som melder om pressekonferansen, skriver Skovde Nyheter

I 22.30-tida pågår et krisemøte i politiets klubbhus, ifølge Expressen

*Saken oppdateres.

Samtidig er nok et område, noen kilometer unna, sperret av, ifølge TV2. Det skal være en gård der det er gjort «interessante funn», ifølge Expressen. Gården ligger i området som hele tida har vært en del av søket etter tenåringen. 

- Status som vitner De tre pågrepne har foreløpig status som vitner i saken, ifølge politiets opplysninger til VG, men de ble ilagt håndjern før de ble plassert i politibiler og fraktet mot Lidköping.

- Jeg kan bekrefte at tre personer er brakt inn til avhør i forbindelse med ytterligere funn gjort i jakten på forsvunnede Lisa Holm, sier presstalskvinne Ulla Brehm ved politiets region Vest i Sverige til VG.

Lisa Holm ble sist sett søndag kveld, da hun sa hadet til sine kolleger før hun gikk ut av kafeen og mot scooteren sin. Etter at Lisa ble meldt savnet samme kveld, fant politiet scooteren med nøkkelen i tenningen. Jenta var borte.

Siden er en rekke av jentas eiendeler funnet spredt om i søkeområdet, som blant annet er på et jorde i byen Blomberg, der kafeen ligger.

Pågripelsen av de tre personene skjedde omlag 500 meter fra kafeen, i et bolighus i tilknytning til en stall og en gård. Stallen ble gjennomsøkt fredag kveld før pågripelsen.

SØKTE I STALL: I denne stallen tilknyttet et hus, omlag 500 meter unna kafeen der Lisa sist ble sett, har politiet søkt etter Lisa Holm (17).  Foto: Björn Larsson Rosvall / TT / Kod 9200 / NTB Scanpix
SØKTE I STALL: I denne stallen tilknyttet et hus, omlag 500 meter unna kafeen der Lisa sist ble sett, har politiet søkt etter Lisa Holm (17). Foto: Björn Larsson Rosvall / TT / Kod 9200 / NTB Scanpix Vis mer