Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Svensk redaktør banket opp etter at Hells Angels-medlem ble kastet ut av restaurant

Avisa har skrevet mye om organisasjonen.

BANKET OPP: Per-Olof Wärring ble natt til i går banket opp etter at han forlot en restaurant. Foto: Eskilstuna-Kuriren
BANKET OPP: Per-Olof Wärring ble natt til i går banket opp etter at han forlot en restaurant. Foto: Eskilstuna-Kuriren Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den svenske avisredaktøren Per-Olof Wärring ble mishandlet av flere personer etter at han forlot en restaurant i Eskilstuna i Södermanland vest for Stockholm, melder den svenske avisa Expressen.

Tidligere på kvelden skal Wärring ha påpekt overfor personalet på restauranten at en annen gjest var ikledd Hells Angels-vest, noe som førte til at mannen ble bedt om å forlate restauranten.

Wärring er sjefredaktør i Eskilstuna-Kuriren, og ble ifølge egen avis påført en rekke spark og slag da han ble overfalt da han forlot restauranten natt til søndag. Wärring skal ha blitt påført så alvorlige skader at han ble bevisstløs, ifølge Expressen.  

- Vi har startet etterforskning. Vi vet foreløpig lite om hva som har skjedd, sier Lars Franzell ved Sörmlandspolitiet til Expressen.

Han vil ikke si om politiet knytter volden opp mot Hells Angels, men overfor Aftonbladet bekrefter Franzell at innledende opplysninger fra Wärring tyder på dette.

- De innledende opplysningene tydet på det, men han har ikke bekreftet dette i avhør, sier Franzell.

Avisas medarbeidere har ved tidligere anledninger ha blitt utsatt for trusler på grunn av det journalistiske arbeidet avisa har nedlagt overfor HA. Blant annet skal en reporter ha fått bilen sin vandalisert.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media