Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Svensk skuespiller utsatt for drapsforsøk

Gjerningsmenn rettet pistol mot ham og trakk av, men våpenet klikket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hendelsen fant sted da den svenske skuespilleren, som har deltatt i flere kjente filmer de siste åra, tirsdag morgen forlot bopelen i Stockholm og gikk mot sin egen bil. To menn med pistol ankom og rettet våpen mot skuespilleren.

De trakk av, men våpenet klikket, melder Expressen.se. Flere forbipasserende var vitner til hendelsen, men ingen ble fysisk skadd.

- Det har ikke blitt avfyrt noen skudd, men det har forekommet skytevåpen i denne sammenhengen, bekrefter Manne Jönnson ved Stockholms-politiet.

Politiet anser saken som et drapsforsøk, skriver avisa. Det var flere vitner til opptrinnet, men politiet har foreløpig ingen mistenkte. Av etterforskningshensyn ønsker de ikke å gå ut med flere detaljer om saken.

- Vi går ikke ut med hva som har skjedd eller hva som har blitt sagt, siden det dreier seg om et så alvorlig lovbrudd, sier Jönsson.

Skuespilleren, som er godt kjent i Sverige, ønsker ikke å kommentere saken overfor Expressen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling