SEXKJØP: På dette hotellet i sentrale Stockholm kjøpte en svensk statsadvokat sex av en prostituert kvinne.  Foto: Stefan Söderström / Expressen.se
SEXKJØP: På dette hotellet i sentrale Stockholm kjøpte en svensk statsadvokat sex av en prostituert kvinne. Foto: Stefan Söderström / Expressen.seVis mer

Svensk statsadvokat kjøpte sex på billig-hotell i fylla

- Angrer dypt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den svenske statsadvokaten sliter med panikkangst etter å ha kjøpt sex av en prostituert kvinne. Dette kan koste ham både kona og jobben.

Det var på en togreise på vei til Stockholm den svenske statsadvokaten googlet etter eskortepiker på sin mobiltelefon. Han hadde drukket en halv vinflaske og en sterkøl, og bestilte både den prostituerte og hotellrom på toget.

Kvinnen møtte opp i resepsjonen på budsjetthotellet Omena i Stockholm og hun fikk 1 500 svenske kroner for sine tjenester. Hotellet kostet 799 svenske kroner.

Da statsadvokaten skulle snike seg ut fra hotellet ble han overrasket av prostitusjonsspanere.

Avslørt - Det var politi i trappeoppgangen. De sa det som det var. Jeg erkjente umiddelbart kjøp av seksuelle tjenester, sier statsadvokaten til Expressen.

Han angrer dypt på sexkjøpet og flere kolleger ble sjokkert da nyheten ble kjent.

- Jeg fikk et innfall, og så gjorde jeg det. Hvorfor jeg gjorde det? IQ som en måke, som en kompis sa til meg etter hendelsen, sier han til avisen.

Statsadvokaten reiste hjem til sin familie etter innrømmelsen og han fikk den reaksjonen han forventet.

- Min kone vil gå ifra meg og mine barn synes jeg har oppført meg som en drittsekk. Det synes også vennene mine, sier statsadvokaten.

Han var påviret av alkohol da han kjøpte sex, men han bruker ikke det som unnskyldning. Han vil heller ikke kalle seg en alkoholiker, men forklarer at han hadde drukket litt for mye denne dagen.

Usikker framtid Etter den hete hotell-episoden har statsadvokaten hatt hjemmekontor. De siste dagene har gått med på å fortelle dette til venner og bekjente.

- Jeg har snakket med min sjef og han har lovet meg å ringe og fortelle hvordan arbeidsgiveren tar stilling til dette, sier han og påtar seg fullt ansvar for den kriminelle handlingen.