Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Svenske død av svineinfluensa

En mann som trolig hadde svineinfluensa er død i Sverige.

DØDE PÅ SYKEHUS: Det andre svineinfluensadødsfallet i Sverige ble kjent i dag. Foto: Pontus Lundahl / Scanpix
DØDE PÅ SYKEHUS: Det andre svineinfluensadødsfallet i Sverige ble kjent i dag. Foto: Pontus Lundahl / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann som  hadde svineinfluensa er død i Sverige.

Dette er det andre dødsfallet i landet knyttet til sykdommen.

Mannen døde på sykehus i Västerås. På en pressekonferanse klokka 16 i dag opplyste helsemyndighetene at mannen hadde kreft. Han kom til sykehuset mandag for en planlagt kontroll, men det ble da funnet tegn på en lungeinfeksjon, melder Expressen.se.

Den første personen som døde med svineinfluensa (H1N1) i Sverige var en mann i 30-årsalderen. Han tilhørte en risikogruppe, og døde på fredag i Uppsala.

På lørdag ble det kjent at en dansk lastebilsjåfør som døde mens han var i Norge, trolig hadde svineinfluensa. Ennå har det ikke kommet meldinger om dødsfall blant norske statsborgere med sykdommen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling