Svenske fyllekjørte på tre hjul ved Tusenfryd. Politiet glemte saken

Slapp å sone.

KJØRTE VIDERE: Mannen lot ikke stoppe av at det ene hjulet ramlet av, og kjørte gjennom den 3,7 km lange Nøstvettunnelen på tre hjul. Lang saksbehandlingstid gir redusert straff i 11 prosent av promillesakene.

 Foto: Politiet
KJØRTE VIDERE: Mannen lot ikke stoppe av at det ene hjulet ramlet av, og kjørte gjennom den 3,7 km lange Nøstvettunnelen på tre hjul. Lang saksbehandlingstid gir redusert straff i 11 prosent av promillesakene. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Klokka 01.30 tirsdag 20. mai 2014 kom en rød Saab 900 med svenske skilter susende nordover på E6 i retning Oslo. Bak rattet satt en 24 år gammel svensk mann. Han var ruset på alkohol og det kraftige beroligende middelet klonazepam.

Rett ved avkjøringen mot Kolbotn gikk det galt. Svensken mistet kontrollen over Saaben og kjørte ut. Begge airbagene ble utløst, frontruta sprakk og deler av støtfangeren falt av. Men svensken var uskadd.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer