Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Svenske fyllekjørte på tre hjul ved Tusenfryd. Politiet glemte saken

Slapp å sone.

KJØRTE VIDERE: Mannen lot ikke stoppe av at det ene hjulet ramlet av, og kjørte gjennom den 3,7 km lange Nøstvettunnelen på tre hjul. Lang saksbehandlingstid gir redusert straff i 11 prosent av promillesakene.

 Foto: Politiet
KJØRTE VIDERE: Mannen lot ikke stoppe av at det ene hjulet ramlet av, og kjørte gjennom den 3,7 km lange Nøstvettunnelen på tre hjul. Lang saksbehandlingstid gir redusert straff i 11 prosent av promillesakene. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka 01.30 tirsdag 20. mai 2014 kom en rød Saab 900 med svenske skilter susende nordover på E6 i retning Oslo. Bak rattet satt en 24 år gammel svensk mann. Han var ruset på alkohol og det kraftige beroligende middelet klonazepam.

Rett ved avkjøringen mot Kolbotn gikk det galt. Svensken mistet kontrollen over Saaben og kjørte ut. Begge airbagene ble utløst, frontruta sprakk og deler av støtfangeren falt av. Men svensken var uskadd.

Og han var ikke ferdig med å kjøre.

Kjørte videre

Mannen fikk bilen opp på veien igjen, tok avkjøringen mot Kolbotn og kjørte ut på motorveien igjen, nå på vei sørover. Han satte opp farten. Ca kl. 01.40 kom den første telefonen inn til politiet. Innringeren kjørte bak den røde Saaben og hadde en dramatisk beskjed: Det kom gnister og røyk fra bilen. Og det så ikke ut som om føreren hadde noen plan om å sette ned farten. Gnistene hadde en naturlig forklaring: Det venstre framhjulet hadde ramlet av.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?