Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Svenske Gabriella (25) savnet i Egypt

Kom ikke hjem fra ferie i Sharm el Sheikh.

KOM IKKE HJEM FRA FERIEN:  Familien er svært bekymret etter at Gabriella Gardell ikke er kommet hjem fra sin ferietur til Egypt. Foto: Privat
KOM IKKE HJEM FRA FERIEN: Familien er svært bekymret etter at Gabriella Gardell ikke er kommet hjem fra sin ferietur til Egypt. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mandag 27. august skulle Gabriella Gardell fra Visby i Sverige ha kommet hjem fra ferie i den kjente turistbyen Sharm el Sheikh i Egypt.

Da familien dagen etter fortsatt ikke hadde fått tak i henne til tross for utallige forsøk, ble de svært urolige og kontakte politiet.

- Vi vet ikke så mye for øyeblikket annet en at hun ikke har kommet hjem, men vi samler inn opplysninger som vi kan jobbe med. Vi har også sendt ut en internasjonal etterlysning, sier David Smitterberg til Expressen.se.

Familien urolig Gardells søster Alexandra Gardell sier til den svenske avisa at ingen har hørt noe fra henne siden 25. august da hun sendte en SMS til moren. Det gjør dem svært urolige, for den savnede holdt vanligvis tett kontakt med familien.

- Hun pleide å være mye på Facebook, og hun pleide å gi lyd fra seg til både mamma og meg flere ganger om dagen, forteller søsteren.

Familien har vært i kontakt med den svenske ambassaden i Egypt. Ambassaden har igjen kontaktet luksushotellet Tropitel Naam Bay der 25-åringen skulle ha bodd. Ifølge hotellet har hun imidlertid ikke vært der.

Alene på ferie Gabriella Gardel dro alene på ferie til Egypt for å hvile ut etter en strevsom sommmer.

- Hun har jobbet som restaurantsjef på Gotland og arbeidet døgnet rundt. Hun bestilte reisen fordi hun bare ville ta det rolig, sier Alexandra Gardell.

Familien ber alle som kan vite noe om Gabriella om hjelp. De har blant annet kontaktet organisasjonen Missing People som har laget en etterlysning på Facebook.

«Har du vært i Egypt, Sharm el Sheikh i perioden 20.8-27.8 og sett Gabriella? Kontakt politiet,» skriver de i en savnetmelding.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media