Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Svenske gjemte 100.000 sigaretter i en Saab

Tollere fra Kongsvinger stoppet i 18-tiden tirsdag en svenskregistrert Saab 9-5 på fylkesvei 175 i Hedmark. I bilen fant tollerne hele 100.000 sigaretter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Saaben ble kjørt av en 36 år gammel svensk statsborger, opplyser Tollvesenet.

Mannen forklarte at han hadde hentet sigarettene i Karlstad i Sverige. Tollbeslaget på 500 sigarettkartonger utgjør 311.000 kroner i avgifter til statskassen.

Den mistenkte smugleren ble overlevert til politiet i Kongsvinger etter beslaget.

- Mannen ble løslatt onsdag ettermiddag etter avhør med beskjed om å møte i retten på et senere tidspunkt. Dette beslaget er for stort til at saken kan avgjøres med en bot, sier operasjonsleder Jørn Akre i Hedmark politidistrikt til NTB.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling