Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Svenske Hanna jobber på kjøpesenteret

Svenske Hanna Göransson (19) hadde akkurat gått fra jobb på kjøpesenteret i Thailand da masseskytingen startet. - Jeg skjelver, sier hun til Expressen.

SE TV: Flere skal være drept etter skyting i Thailand Vis mer

Ifølge thailandske myndigheter er minst 20 personer drept i en masseskyting i byen Nakhon Ratchasima i Thailand lørdag.

Avisa Bangkok Post skriver at skytteren er en soldat som stjal et kjøretøy fra en militærbase, og skjøt og drepte en oberst, en medsoldat og en 63 år gammel kvinne inne på militærbasen der han var stasjonert.

Videre skal han ha forlatt området i bilen, og tatt seg inn på et kjøpesenter hvor det befinner seg mange mennesker. Også underveis skal han ha skutt flere personer.

Skytteren er av thailandsk politi identifisert som Jakrapanth Thomma, ifølge Bangkok Post.

Ifølge thailandske myndigheter er spesialstyrker på stedet, og har stormet senteret. Et hundretall personer skal være reddet.

SVENSK: Svenske Hanna Göransson (19) jobber på kjøpesenteret, og hadde akkurat gått fra jobb da skytingen startet. Foto: Privat/Expressen.
SVENSK: Svenske Hanna Göransson (19) jobber på kjøpesenteret, og hadde akkurat gått fra jobb da skytingen startet. Foto: Privat/Expressen. Vis mer

- Jeg skjelver

Expressen har pratet med svenske Hanna Göransson (19) som jobber på en restaurant inne på det aktuelle kjøpesenteret.

Hun hadde akkurat sluttet på jobben, og kommet seg hjem da angrepet fant sted.

- Jeg skjelver. Alle mine kollegaer er fortsatt der. De har sendt bilder av at de har låst seg inne i et rom, sier hun på telefon fra Bangkok til avisa.

19-åringen forteller at hun lørdag hadde en normal dag på jobben.

- Jeg kom dit klokka 10. Alt var normalt, og vi hadde mange kunder. Jeg hadde akkurat sluttet på jobben. Da jeg kom hjem så jeg det på Facebook. Jeg så at han sendte det live, og skrev hvor mange personer som hadde dødd, sier hun til Expressen.