Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Svenske kidnappet og kledd naken

Splitter naken banket den 18 år gamle svensken på døren til en prestegård i Uppsala-området og ba om hjelp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Splitter naken banket den 18 år gamle svensken på døren til en prestegård i Uppsala-området og ba om hjelp. Kidnappere hadde dratt ham inn i en bil og forsøkt å tvinge ham til å begå en forbrytelse.

De slo ham og skar ham med kniv i den ene hånden, mens bilen var pà vei fra Mörby nord for Stockholm til området Gamla Uppsala. Der rev de av ham klærne og kastet ham ut, skrev Stockholm-avisen Aftonbladet fredag.

Kidnappingen skjedde torsdag, opplyser politiet, som ikke vil ut med hva slags forbrytelse det var mannen skulle tvinges til å begå. Han skal imidlertid ha fortalt at han ikke kjente de tre kidnapperne fra før.

Han slapp ikke inn i prestegården i Gamla Uppsala, som i dag er en forstad til universitetsbyen Uppsala fem mils vei nord for Stockholm. Folkene som bodde i huset ble redde og ringte til politiet.

Politiet jakter nå på de tre kidnapperne, som de har godt signalement på og dermed håper å kunne pågripe. Dramaet begynte i 23-tiden torsdag kveld og pågikk i flere timer, het det på Aftonbladets nettsider fredag. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media