BRYLLUP: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn hilser svenskene på vei til kirken i Victorias bryllup. Foto: LARS EIVIND BONES
BRYLLUP: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn hilser svenskene på vei til kirken i Victorias bryllup. Foto: LARS EIVIND BONESVis mer

Svenske medier gjør narr av Märthas bagasje

Hevder de hadde med seg minst 36 kofferter til den svenske kronprinsessens bryllup i Stockholm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Svenske medier gjør narr av prinsesse Märtha Louise og Ari Behn og hevder at de hadde med seg minst 36 kofferter til den svenske kronprinsessens bryllup i Stockholm.

Så mye bagasje behøver en prinsesse, lyder tittelen på videoinnslaget som kan ses Expressen TV.

Opptaket viser hvordan fem matroser lempet koffert etter koffert, bag etter bag ut av Kongeskipet Norge, før Märtha Louise og Ari Behn steg i land ved Skeppsbron i Stockholm søndag.

Kongeskipet var bosted for den norske kongefamilien under oppholdet i den svenske hovedstaden, der de var selvskrevne gjester i bryllupet til kronprinsesse Victoria og Daniel Westling lørdag.

Om all bagasjen som ble båret ned landgangen virkelig tilhørte prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, er imidlertid uklart.

Det norske kongeparet og kronprinsparet forlot også Kongeskipet for å ta fly hjem søndag. Expressen TV valgte likevel å fokusere på den norske prinsessen.

- Ja, prinsesser kan vel koste på seg å ha med skikkelig med bytte, minst 36 reisevesker ble båret ned og lagt i en varebil før Märtha Louis og Ari Behn til slutt kom ut på dekk, lyder kommentaren til innslaget.

(NTB)