TOK TOGET:  Niklas Jonsson tok toget fra Oslo S til Halden om ettermiddagen torsdag 20. oktober. Foto: Politiet, Håkon Eikesdal/Dagbladet
TOK TOGET: Niklas Jonsson tok toget fra Oslo S til Halden om ettermiddagen torsdag 20. oktober. Foto: Politiet, Håkon Eikesdal/DagbladetVis mer

Svenske Niklas savnet etter besøk i Halden

Politiet mistenker at det kan ha skjedd noe kriminelt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Halden har innledet samarbeid med svensk politi etter at den 27 år gamle Niklas Jonsson ble meldt savnet av sin familie den 26. oktober.

Jonsson skal ha tatt toget fra Karlstad den 20. oktober, og deretter tatt toget til Halden på ettermiddagen.

- Jonsson spiser på en restaurant i Halden sentrum om kvelden. Etter dette finnes det ingen opplysninger om hvor han har tatt veien, opplyser Østfold politidistrikt i en pressemelding.

Politiet ønsker nå å komme i kontakt med personer som kan ha informasjon om Jonasson. Han beskrives å være cirka 185 centimeter høy, og har en slank kroppsbygning.

Värmlandspolisen opplyser til gt.se at de mistenker at det kan ha skjedd noe kriminelt.

- Det er tiden som har gått som gjør det, sier pressetalsmann Tommy Lindh ved Värmlandspolisen til gt.se.

Han sier det så langt ikke vet hvorfor Jonassen reiste til Norge. Faren til Niklas Jonsson sier han ikke tror sønnen har forsvunnet frivillig.

- Nei, sånn som han er som person, så ville han aldri finne på noe sånt. Han ville gitt lyd fra seg. Det er en svært vanskelig situasjon, og det er forferdelig å ikke vite hvor han er, har faren sagt tidligere til gt.se.