Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Svenske satt fast hodet i fjellsprekk

Bare føttene var synlige da redningen kom til boligområdet i Gøteborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I ettermiddag ble svensken reddet etter å ha sittet fast i en fjellsprekk midt i et boligområde i Gøteborg. Med hodet ned og føttene opp tilbrakte han hele tolv timer i den ubehagelige stillingen før noen så ham og fikk slått alarm, ifølge Göteborgs-Posten.

- Mannen har sittet der en god stund. Ingen har tydeligvis hørt ham rope, sier Kenth Droth, operasjonsleder ved redningstjenesten i Gøteborg, til Göteborgs-Posten.

Det var en forbipasserende kvinne som så mannens føtter som stakk opp fra bakken, og fikk slått alarm ved to-tiden i dag. To timer senere hadde redningsmannskapene fått løs mannen.

Han var ved bevissthet og kunne forklare at han hadde mistet mobiltelefonen ned i fjellsprekken og ble sittende fast da han skulle bøye seg ned for å plukke den opp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling