Svenske skamslått av sjalu nordmann

Svensken (26) var på sjekker'n i Oslo og fikk mobiltelefonnummeret til en kvinne han traff på byen. Neste morgen sendte kvinnens sjalu samboer SMS til svensken og ville treffes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GØTEBORG/OSLO (Dagbladet): Fortsatt har den svenske byggmesteren (26) store arr på ryggen etter Oslo-besøket. Det han trodde skulle bli en hyggelig Oslo-tur sammen med kameratene, endte med at 26-åringen ble brutalt banket opp av tre norske menn.

- Jeg angrer for at jeg i det hele tatt dro til Norge, og at jeg snakket med kvinnen, sier han til Dagbladet.

Det var i mai 2001 at kameratgjengen fra Gøteborg satte seg i bilen og kjørte til Oslo.

- Vi skulle kose oss på byen og håpet å treffe noen jenter vi kunne flørte med. Men det hele ble jo bare veldig feil, sier svensken til Dagbladet.

Natt til søndag 13. mai var kameratene på flere forskjellige utesteder i Oslo. Seint om natta kom 26-åringen i snakk med en norsk kvinne, som var på byen sammen med noen venninner. Samtalen endte med at svensken la mobiltelefonnummeret sitt inn på hennes telefon.

Foreslo stevnemøte

Neste morgen sjekket kvinnens sjalu samboer mobilen hennes _ og fant svenskens nummer. Samboeren sendte en tekstmelding til svensken - som trodde at meldingen var sendt av kvinnen - og svarte med å foreslå et stevnemøte. Han var da ikke klar over at kvinnen hadde en samboer. Han var tidligere som dørvakt, i dag jobber han som bedriftskonsulent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer