Svenske søker norske rumper

Nei, dette er ingen svenskevits. Den omstridte svenske «spankingguruen» Hans Scheike (84) søker norske kvinner som vil ha ris på rumpa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Norske kvinner flotte. De er enkle å forholde seg til, og de vet hva de vil ha. Jeg håper mange norske kvinner søker om å få bli med i den nye filmen, sier Hans Scheike (84) til Dagbladet.

Sammen med sine to samboere, Brita Sylvan og Agneta Ogebratt, er Scheike i gang med film nummer 66, som produseres på trekløverets foretak Livslust Sweden AB. Scheike lover at bjørkeris og nakne rumper blir hovedingrediensene også i denne filmen.

- Vi ønsker en kvinne som er interessert i spanking. Hun må også være vågal og frigjort, sier han.

Utskjelt

I Sverige er Hans Scheike utskjelt og omstridt. For 20 år siden ble han dømt til fengsel for blant annet seksuelle overgrep og mishandling av barn. Hans venninner Ogebratt og Sylvan fikk også fengselsdommer.

Da Magasinet besøkte kollektive for to år siden mente Scheike at ris er en måte å forløse undertrykte følelser. Han mente også at mange kvinner tilfredsstilles seksuelt av å få en omgang med bjørkeriset.

I dag sier Scheike at filmene hans har et viktig budskap.

- Filmene våre selger veldig godt i Norge. Jeg tror disse filmene får folk til å åpne seg. Vi mennesker har mange undertrykte følelser som må ut, og for mange fungerer en omgang med ris som god terapi, sier han. Scheike hevder metoden hans er mest effektivt på baken og lårene.

NY FILM: Hans Scheike lager ny film om nakne rumper og bjørkeris. Arkivfoto: AGNETE BRUN/DAGBLADET
NY FILM: Hans Scheike lager ny film om nakne rumper og bjørkeris. Arkivfoto: AGNETE BRUN/DAGBLADET Vis mer

Bortgjemt i skogen

I et gammelt hus langt inne i de svenske skoger tar han imot kvinner til den spesielle behandlingen. Ifølge Schenke er det mange norske kvinner som tidligere har vært innom kollektivet for «en omgang». Han får også mange e-poster og telefoner fra skandinaviske kvinner.

- Mange er nysgjerrige på hva vi holder på med. Det er ikke alle som ønsker smertefull ris, men noen vil kanskje ha en dask på rumpa, sier han.

Kvinnen 84-åringen søker etter trenger ingen skuespillererfaring, men må være interessert i Schenkes pisk, skriver den svenske avisa Ekspressen.

- Vi har laget egen gruppe på Facebook hvor folk kan melde seg på. Det er viktig å møte folk der de er, så nå har vi blitt flinke til å bruke Internett, forklarer han til Dagbladet.

Den rette rumpa

Innspillingen til den nye filmen er forsinket fordi jakten på de rette kvinnerumpene drar ut.

- Når vi får kontakt med en kvinne som vil bli med, er det viktig at vi oppretter et vennskap før innspillingen begynner. Alle må trives under innspillingen, og vi må ha det hyggelig sammen, forteller han.

Svenske søker norske rumper

- Hvordan scenene skal lages, vil jeg diskutere med alle kvinnene som er med i filmen. Kanskje noen ønsker å spille en ulydig pike som får ris av foreldrene? Vi vil uansett variere scenen og det er viktig med et godt samarbeid, sier han.