Svenskekongen anklages for strippebesøk

Sveriges kong Carl Gustavs navn er dukket opp i en av årets mest omtalte rettsoppgjør i USA. Det handler om en eksklusiv strippeklubb i Atlanta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det handler om sex, berømmelse og mafia i rettssaken mot strippeklubben The Gold Club i Atlanta, skriver VG.

I går startet rettsbehandlingen - og her dukket svenskekongens navn opp - som tidligere gjest på klubben. Kongen skal ha sett på dansere i en av klubbens private rom under OL i 1996.

- De ansatte sier at den svenske kongen var i ett av de adskilte rommene i den øvre delen av klubben. De kalles «Gold Rooms». Han hadde med seg minst to sikkerhetsvakter som stod vakt utenfor, sier forsvarsadvokaten Nick Lotito til Aftonbladet/VG.

- Overrasket

Advokaten kan ikke opplyse om hvem kongen eventuelt kom sammen med, om han betalte regninga sjøl - eller hva han gjorde i det adskilte rommet.

- Det normale er at folk kommer dit og ser på vakre kvinner som tar av seg klærne. Vitsen med de adskilte rommene er at kjendiser ikke behøver blande seg med de øvrige gjestene, sier Lotito.

Han er overrasket over at hans opplysninger i retten har vakt rabalder i Sverige.

  • Kongen av Sverige er ikke den eneste celebre gjesten hos strippeklubben: Donald Trumf, Madonna, Michael Jordan, George Clooney, Bruce Willis, Dan Akroyd er bare noen navn som er blitt nevnt i forbindelse med rettssaken.

    (Dagbladet.no)