Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Svensker pågrepet i Pakistan

Tre svensker mistenkt for å ha tilknytning til terrornettverket al-Qaida.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||De tre svenske mennene skal ha blitt pågrepet for en uke siden i den østlige Punjab-provinsen, sammen med sju tyrkiske menn og en russer, skriver Expressen.


En politisjef opplyser til den pakistanske fjernsynskanalen Press TV at de pågrepne mennene mistenkes for å ha tilknytning til al-Qaida.


Sveriges ambassade i Islamabad forsøker nå å innhente opplysninger i saken, men kan foreløpig ikke bekrefte meldingene om at det er svensker blant de pågrepne.


- Vi kjenner til opplysningene i pakistanske medier om at det skal dreie seg om tre svenske statsborgere, men vi har ikke fått dette bekreftet av pakistanske myndigheter, sier Ellinor Lundmark i det svenske utenriksdepartementets pressetjeneste.


- Vi får vente og se hva ambassaden finner ut, sier hun.


NTB


 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling