Svensker skulle til Malmö. Satt av ved Hamar

Natt til fredag var en bil med tre personer på tur til Malmö fra Oslo. For to svensker endte bilturen i en veikant på E6 sør for Hamar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lange bilturer kan sette ethvert vennskap på prøve. Det kan oppstå uenigheter om musikken som spilles, hvordan man skal oppføre seg i trafikken eller hvilken vei som er den raskeste.

Og dersom en biltur ender med konflikt, kan utfallet bli mindre hyggelig - det fikk to svenske kamerater erfare natt til fredag.

Krangel

Klokka 00.16 ble Innlandet politidistrikt varslet av årvåkne vitner om at en bilist hadde stoppet midt i veien på E6 sør for Hamar. To personer skal så ha gått ut av bilen, før bilisten kjørte videre uten dem.

- Da politiet kom i kontakt med de to mennene, viste det seg at de hadde kranglet i bilen, og nesten begynt å slåss, forteller operasjonsleder Kjartan Waage til Dagbladet.

De svenske kameratene var på vei fra Oslo til Malmö - en biltur som er anslått å ta omtrent seks timer - da konflikten oppsto. Som Waage poengterer, er det litt merkelig at de da endte opp ved Hamar.

- Var dette årsaken til konflikten?

- De ville ikke si så mye, så det vet vi ikke noe om, sier Waage.

Politihjelp

Politiet fant det nødvendig å forhøre seg med svensk politi om bakgrunnen deres, noe som ikke viste noe mistenkelig.

- Dermed valgte vi å hjelpe dem videre til Hamar stasjon for togtransport i retning sørover, sier Waage.

Operasjonslederen er fornøyd med politiets arbeid.

- Jeg synes det var en hyggelig gest av våre politibetjenter. Vi må jo yte litt service til söta bror, avslutter han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer