Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sverdmannen forsvant i natten

- Etterforskes som en vanlig sak, sier politiet på Stovner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet har ikke fått nye avgjørende spor i natt etter sverdmannen som skremte tre unge kvinner på Furuset i Oslo i går kveld. En storstilt politijakt førte ikke til noen pågripelse.

- Denne episoden etterforskes nå som en vanlig sak, sier politiførstebetjent Pedersen ved Stovner politistasjon til Dagbladet.no i formiddag.

Det var ved 22.15-tiden at tre unge kvinner med en barnevogn ble oppsøkt av en mann ved et veikryss utenfor boligblokkene på Granstangen.

Han løp etter kvinnene og viftet med de oppfattet som et sverd han først skjulte bak ryggen. De tre kvinnene greide å komme inn i en oppgang i en av boligblokkene uten at sverdmannen gikk fysisk til angrep.

- Svært truende

- Han oppførte seg svært truende, og de ble veldig redde, sa politiets innsatsleder på stedet, Lasse Alver, til Dagbladet.no i går kveld.

Politiaksjonen på Furuset ble avsluttet etter en times tid.

Etter kvinnenes beskrivelse var det en mann i begynnelsen av 20-årene med pakistansk utseende og mellom 180 og 185 centimeter høy som plutselig dukket opp i går kveld. Han var kledd i en mørk ensfarget hettegenser og olabukser.

image: Sverdmannen forsvant i natten

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!