Sverige: Dødt spedbarn funnet i veske

En kvinne er pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I et boligområde i Österåker utenfor Stockholm har et dødt spedbarn blitt funnet i ei veske, skriver både Expressen og Aftonbladet.

Søndag ettermiddag ble et stort område avsperret og undersøkt av politiets kriminalteknikere, som undersøkte deler av en gate i boligområdet og ett område i et skogsparti.

Funnet i en grønn veskeIfølge vitner undersøkte de en grønn veske.

- De var veldig interesserte i ei veske som de holdt på å fotografere. Jeg så at de brukte lang tid på å fotografere og undersøke den, sikkert en time, sier en person som bor i området til Expressen.

Beboeren beskriver boligområdet som rolig.

- Denne type ting er vi ikke vant til, hva enn det kan være for noe.

En person arrestertDet antas at barnet har ligget i veska i lengre tid. En person er pågrepet, mistenkt for et grovt lovbrudd. Ifølge Aftonbladet skal denne personen være en kvinne.

Mandag morgen holdt påtalemyndigheten kortene tett til brystet, og ønsket ikke å dele informasjon om saken.

- Det er en beslutning som aktor får ta i løpet av formiddagen. Da får aktor bestemme hva vi skal gå ut med, sier informasjonssjef Karin Rosander mandag morgen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer