Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sverige: Mann skutt etter å ha truet politiet med kniv

Fraktet til sykehus med skuddskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Like før klokka 12 mottok politiet i Landskrona sør i Sverige, melding om en utagerende person som oppførte seg ubehagelig og skapte uro i sentrum. Da de ankom stedet, oppdaget de en mann med kniv. Det skriver Aftonbladet.

Mannen skal ha oppført seg truende mot politiet. Til slutt ble det avfyrt varselskudd i håp om at han ville legge fra seg våpenet.

Forsøkte ga imidlertid ingen effekt, og mannen fortsatte sin truende oppførsel. Til slutt endte politiet opp med å avfyre et skudd som traff knivmannen.

- Patruljen følte seg tvunget til å skyte, da vedkommende nektet å slutte, sier pressetalsperson ved politiets operasjonssentral, Kim Hild, til Expressen.

Ifølge politiet er det ingen opplysninger som tyder på at mannen har pådratt seg livstruende skader som følge av skuddet.

- Det er likevel en alvorlig hendelse, og vi kommer til å etterforske både saken og vår egen innsats i forbindelse med aksjonen, sier Hild.