FRA FN-TOPPMØTE: Stefan Löfvens fly landet på Arlanda i Stockholm etter et besøk i Etiopia. Statsministeren ble hentet av ambulanse på flyplassen. Foto: Mattias Areskog  / TT / NTB scanpix
FRA FN-TOPPMØTE: Stefan Löfvens fly landet på Arlanda i Stockholm etter et besøk i Etiopia. Statsministeren ble hentet av ambulanse på flyplassen. Foto: Mattias Areskog / TT / NTB scanpixVis mer

Sveriges statsminister hasteinnlagt etter illebefinnende

Utenfor fare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sveriges statsminister Stefan Löfven er akuttinnlagt på sykehus etter reisen til FN-møtet i Addis Abeba, ifølge Aftonbladet.

Löfvens pressekontakt Anne Ekberg sier til Aftonbladet at statsministeren fikk et akutt illebefinnende og er brakt til sykehus for kontroll.

Bar en times tid etter at innleggelsen ble kjent, opplyser hans pressekretær at Löfven er utenfor fare og på vei hjem fra sykehuset.

Löfven har mandag og tirsdag deltatt på et FN-toppmøte i Abbis Abeba i Etiopia. Expressens politiske reporter Niklas Svensson, skriver på Twitter at statsministeren allerede føler seg bedre, og får forlate sykehuset om et par timer.

Flyet med statsministeren landet på Arlanda i dag tidlig, og det var da statsministeren ble ført med ambulanse til sykehuset, skriver Expressen. Ambulansetjenesten bekrefter at en person ble hentet på flyplassen klokka 08.33, men vil ikke bekrefte identitet og tilstand.

Regjeringsflyet står fortsatt på Arlanda, selv om flyet vanligvis har tilholdssted på Bromma.

Saken oppdateres