Sverre (25) sporløst borte

Politiet står uten spor etter Sverre Aasterud, som forsvant forrige mandag. 25-åringens mor er fortvilet, og ber ham melde seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STANGE/OSLO: Lørdag kveld var 25-åringen på utestedet Grotta i Hamar, der kameraten Anders Kristoffersen jobber. Aasterud tok en tur ut fra stedet for å ta ut penger i en minibank klokka 00.15 natt til søndag, og gikk tilbake til puben.

- Han forlot stedet mellom 01 og 02, og virket helt normal på meg, sier Anders Kristoffersen til Dagbladet.

Få spor

Mandag ble Aasterud sett av to uavhengige vitner ved boligen sin i Ottestad. Samme dag gjorde han et varekjøp i en lokal Rimi-butikk, og tok ut 400 kroner.- Vi har to naboer som så ham ved hans bopel i Ottestad. En så ham på morgenen, og en så ham forlate leiligheten rundt klokka 15. Det er det siste konkrete sporet vi har, sier lensmann Jan Svensson i Stange til Dagbladet. Lensmannen sier at de ikke kan utelukke at noe kriminelt har skjedd, men at de ikke har noen indikasjoner på at han følte seg truet før han forsvant.

- Ubegripelig

25-åringens mor, Borgny Aasterud (57), prøver å ikke tenke på at noe kan ha tilstøtt sønnen hennes og synes forsvinningen er ubegripelig.

- Hvis det er sånn at han ville være for seg sjøl, må han gi livstegn fra seg. Men da er det pussig at han la igjen laderen til mobilen i leiligheten, sier moren. Hun beskriver ham som en gutt med stor interesse for musikk og sport. Han er heller ikke typen som kommer lett opp i trøbbel, forteller moren.- Det er så mange som er redde for ham, som savner ham, sier moren fortvilet.Politiet har svært lite å gå etter i forsvinningssaken. Utskrifter av trafikken på 25-åringens mobil viser at telefonen ikke har vært slått på siden lørdagen han var på Hamar. Det har heller ikke vært noen bevegelser på kontoen hans siden forrige mandag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer