Sverre Kirkemo boikotter pressen

Kristin Kirkemo Haukelands far, Sverre Kirkemo, vil ikke kommentere utfallet av Orderud-saken fordi han er forbannet på pressen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sverre Kirkemo og hans samboer Lise Wettergren var begge til stede i rettssalen da dommen mot de fire tiltalte ble lest opp fredag. Men de ville ikke kommentere sakens utfall fordi de har bestemt seg for å boikotte pressen.

Årsaken er at Sverre Kirkemo mener pressen handlet dobbeltmoralsk da de krevde at han måtte bli kastet ut av pressesenteret i Frogner grendehus da han var på besøk der sammen med barnebarnet - Kristin Kirkemo Haukelands seks år gamle sønn.

Journalister reagerte på guttens tilstedeværelse. Dermed ble seksåringen bortvist sammen med bestefaren. Kirkemo mener selv at Haukelands sønn ville hatt det bedre med seg selv hvis han med egne øyne fikk se hvordan en rettssak foregår, og hvordan pressen jobber.

- Vi vil ikke kommentere dommen på grunn av journalisten som for langte at Sverre og gutten ble kastet ut av pressesenteret. Vi mener dette er en dobbeltmoralsk handling fra pressens side, sier Lise Wettergren til NTB.

Sverre Kirkemo har tidligere sagt at han har prøvd å skjerme sitt barnebarn på alle måter i saken. Blant annet har han de siste to årene måttet snu avisene i forretningen når han har handlet sammen med barnebarnet fordi førstesidene nesten daglig har omhandlet Orderud-saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer