Svigersønn fra Las Vegas

Svigersønn fra helvete, duellant, suksess-forfatter og nå også dopromantiker. Ari Behn har etterhvert mange navn. Men er han et kjært barn?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TV2 dunket i kveld til med klipp fra TV-programmet Behn laget for Metropol-TV for noen år siden. Ari var i Las Vegas. Han viste TV-bilder av to 'sammenraska' polske damer som sniffa kokain og røyka pot.

Selv satt han i en sofa og flirte.

Kult tv for en trendy TV-stasjon.

Neppe like hipt for en kongefamilie der små-skandalene har stått i kø den siste tida.

Dagbladet skrev for noen dager siden at Slottet bevisst frontet Märtha Louise for å ta noe av støyten for lillebror og hans Mette-Marit hvis fortid og 'utagerende festing' også har vakt snev av interesse i både norsk og utenlandsk presse.

Og visst har Märtha kjørt showet. Forside-oppslagene har stått i kø. I morgen kommer det sikkert noen nye.

Problemet, sett fra Slottets side, er imidlertid at dette slett ikke handler om folke-prinsessen som kjører reinsdyr på Finnmarksvidda og leser eventyr på flytende samisk.

De handler om en antatt kjærelighets-affære som nå også har fått et narkotika-aspekt.

Ari Behn, omtalt av Kjetil Rollnes som en 'svigersønn fra helvete' laget et program om Las Vegas for flere år siden. Det ble sniffet kokain og sagt mye banalt som sikkert kan tolkes dopromantisk.

Den gangen var ikke Ari Behn kjæreste med Märtha Louise, og TV-programmet ble knapt kommentert.

I dag er Ari Behn kjæreste med prinsessen, og alt han gjør - og har gjort - blir saumfart.

Diskusjonen rundt Haakons valg av alenemoren Mette-Marit er iferd med å legge seg. Haakon får sin vilje _ og han får sin Mette-Marit _ med folket applauderende i bakgrunnen.

Men Kong Harald og dronning Sonja derimot, får det ikke som de vil på ei stund.

De ønsker seg fred og ro, men har fått en ny storm.

Og kanskje en 'svigersønn fra helvete?'

SEKSER: Kongebarna velger seg fargerike kjærester. Ari Behn har blant annet en sekser tatovert på armen, og jammen har han laget TV-program om narkotika også.