Sviktet og bedratt av sine nærmeste

LONDON (Dagbladet): Ian Huntley, som er mistenkt for dobbeltdrapet på Holly og Jessica i Soham, blir karakterisert som dominerende kontrollfrik og lystløgner. Han brøt sammen da hans sosiale nettverk gikk i stykker for sju år siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bildene av Ian Huntley (28) og Maxine Carr (25), som sitter i varetekt for drapene på Jessica Chapman og Holly Wells, begynner å bli mer detaljert.

Venner og bekjente forteller at Huntley i løpet av noen få måneder vinteren og våren 1995 giftet og skilte seg. Samtidig brøt foreldrenes ekteskap sammen. Kort tid etter etablerte moren et forhold til en lesbisk kvinne. Det hele toppet seg da Ian kom hjem og fant kona i seng - med sin ett år yngre bror, Wayne.

Ukjent dødsårsak

Politiet vil i dag trolig formelt sikte Maxine Carr og Ian Huntley for drapene på de ti år gamle småjentene, Jessica Chapman og Holly Wells. I hele går satt de to mistenkte i forhør, men de har ennå ikke tilstått.

Politiet er svært tilbakeholdne med opplysninger, men i går ble det klart at rettsmedisinere som undersøkte likene av Jessica og Holly ikke har klart å fastslå hvordan de ble drept.

Politiet antydet seint i går kveld at de kanskje aldri vil finne ut hvordan de to barna døde.

I kjølvannet av de grufulle drapene har flere av de britiske avisene krevd dødsstraff gjeninnført, mens andre pisker opp stemningen ved å kreve offentliggjøring av navnene på alle dømte pedofile.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer