Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Svindeldømt benekter Clinton-forhold

NEW YORK (Dagbladet): Susan McDougal benekter at hun hadde et forhold til Bill Clinton mens han var guvernør i Arkansas. Det er hennes tidligere ektemann som har påstått dette.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Susan McDougal sier at ektemannen lyver for å tekkes spesialetterforsker Kenneth Starr som gransker Whitewater-saken.

Hun er intervjuet av avisa New York Post på telefon fra et fengsel i Los Angeles. Der har hun sittet i tre måneder, fordi hun nekter å svare på spørsmål fra en storjury. McDougal påstår at Starr forsøker å presse henne til å lyve om paret Clintons rolle i Whitewater-saken, men at hun ikke kjenner til at de har gjort noe galt. Dette vil hun også fortelle i en eventuell rettssak, sier hun.

Både Susan og hennes tidligere ektemann James McDougal er dømt for svindel i Whitewater-affæren. Aktors påstand for James McDougal var på fengsel i 84 år. Straffeutmålingen ble imidlertid utsatt da McDougal inngikk samarbeid med Starr.

Ifølge Susan fortalte James for flere måneder siden at etterforskerne trodde hun hadde hatt et forhold til daværende guvernør Clinton. «Du vet at det ikke er sant,» sier hun at hun sa til James, og hevder at han da bekreftet det.

Susan McDougal (t.v.) og hennes tidligere ektemann James McDougal (t.h.)