Svindlet Nav for 250 000 kroner

Kvinnen (44) svindlet Nav for en kvart million kroner i 2010, men siden Nav og politiet brukte nesten tre år på å etterforske saken, slipper hun fengsel.

VENTET TRE ÅR PÅ NAV-RETTSSAK: Oslo-kvinnen (44) svindlet NAV for 250 000 i 2010. Hun ble avslørt i 2012, men først i januar i år kom saken opp for retten.  - Jeg har aldri forstått hvorfor det tok så lang tid. Jeg tilsto umiddelbart, og har aldri siden holdt tilbake noe informasjon, sier hun til Dagbladet. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
VENTET TRE ÅR PÅ NAV-RETTSSAK: Oslo-kvinnen (44) svindlet NAV for 250 000 i 2010. Hun ble avslørt i 2012, men først i januar i år kom saken opp for retten. - Jeg har aldri forstått hvorfor det tok så lang tid. Jeg tilsto umiddelbart, og har aldri siden holdt tilbake noe informasjon, sier hun til Dagbladet. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Å svindle Nav er sikkert lett, om man går inn for det. Personlig var det aldri min intensjon. Det skjedde i en periode da jeg ikke tenkte over hva jeg hadde meldt inn av arbeid. Jeg gikk på autopilot, sier den 44 år gamle Oslo-kvinnen til Dagbladet.

I perioden 1. oktober 2010 til 31. oktober 2011 forledet hun Nav til å utbetale henne totalt 256 384 kroner i uførepensjon, samtidig som hun tjente 206 289 kroner via en jobb i helsevesenet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer