SATT I BUSSKUR: En kvinne i slutten av sekstiårene ble påkjørt og lettere skadd, etter at sjåføren foretok en unnamanøver for å unngå ei jente (12) på krykker. Foto: Tor Keiser
SATT I BUSSKUR: En kvinne i slutten av sekstiårene ble påkjørt og lettere skadd, etter at sjåføren foretok en unnamanøver for å unngå ei jente (12) på krykker. Foto: Tor KeiserVis mer

Svingte unna jente (12) på krykker, kjørte på kvinne i busskur

Bilulykke i Drammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du opplevd hendelser i trafikken som følge av snøværet? Tips oss på epost 2400@db.no, MMS/SMS til 2400 eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet.no): Hell i uhell i Drammens-trafikken i formiddag, da en kvinne i slutten av sekstiårene ble påkjørt og skadd i et busskur i Haugesgate.

Kvinnen skal ikke være alvorlig skadd, og episoden kunne endt mye verre.

- Sjåføren måtte svinge unna ei 12 år gammel jente som krysset veien på krykker, utenfor gangfeltet, sier operasjonsleder Morten Eriksson i Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.no.

- For å unngå å kjøre på henne velger den kvinnelige sjåføren å foreta en unnamanøver, sier Eriksson.

Ungjenta på krykker faller i veibanen, unngår å bli truffet av bilen, og blir ikke fysisk skadet.

Men sjåføren, i starten av tjueårene, greier ikke å stanse kjøretøyet på det glatte føret.

- Så hun kjører inn i et busskur og treffer en kvinne i slutten av 60-åra. Hun ble truffet i bryst, mage og ben — og klagde over smerter i de områdene, sier operasjonslederen.

Den påkjørte kvinnen ble fraktet til Sykehuset Buskerud — som ligger et steinkast fra ulykkesstedet — for en sjekk, men skadene betegnes ikke som alvorlige.

Sjåføren av bilen har ikke blitt fratatt førerkortet, opplyser politiet.