Swingte kremkake på revysjefen i gapestokk

Ingen i det angivelige swingersmiljøet ønsket å kaste kake på revysjefen i Lakselv.

TRAFF BLINK: Revysjef Kjell Johansen stilte seg selv i gapestokken på torget i Lakselv etter å ha harselert med det angivelige swingersmiljøet i Lakselv. Foto: Fred Persen.
TRAFF BLINK: Revysjef Kjell Johansen stilte seg selv i gapestokken på torget i Lakselv etter å ha harselert med det angivelige swingersmiljøet i Lakselv. Foto: Fred Persen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ingen av de som følte seg truffet av ryktene om å tilhøre det angivelige swingers-miljøet i Lakselv, benyttet seg av sjansen til å gi revysjef Kjell Johansen en på trynet.

Navngitte personer Det skapte både latter og sinne i bygda med 2500 innbyggere, da revygruppa Bløgg (Brennelv, Lammasdievva, Østerbotn Gvinnfolk og Gutta) hengte ut navngitte personer som medlemmer av en lokal sexklubb til tonene av «La det swinge» i sin julerevy.

Revygruppa har bedt om unnskyldning, og i en lettere sarkastisk pressemelding skrev de også at «en passende erstatningssum for ærekrenkelse, tort og svie utbetales til de som føler seg uthengt».

400 medlemmer «Politiet i Vest-Finnmark varsles med dette om den planlagte hendelsen da det ifølge sangen skal være rundt 400 medlemmer i klubben», advarte revysjefen i pressemeldingen.

Lørdag stilte revysjef Kjell Johansen selv opp på torget i Lakselv etter å ha invitert de som følte seg uthengt til å kaste kake på han.Han stilte seg opp i gapestokk på Lakselv Torg, og fikk så hatten passet.

Rundt 50 nysgjerrige personer hadde funnet veien til torget i Lakselv etter debatten som har foregått både i sosiale medier og aviser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer