TRAFF BLINK: Revysjef Kjell Johansen stilte seg selv i gapestokken på torget i Lakselv etter å ha harselert med det angivelige swingersmiljøet i Lakselv. Foto: Fred Persen.
TRAFF BLINK: Revysjef Kjell Johansen stilte seg selv i gapestokken på torget i Lakselv etter å ha harselert med det angivelige swingersmiljøet i Lakselv. Foto: Fred Persen.Vis mer

Swingte kremkake på revysjefen i gapestokk

Ingen i det angivelige swingersmiljøet ønsket å kaste kake på revysjefen i Lakselv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen av de som følte seg truffet av ryktene om å tilhøre det angivelige swingers-miljøet i Lakselv, benyttet seg av sjansen til å gi revysjef Kjell Johansen en på trynet.

Navngitte personer Det skapte både latter og sinne i bygda med 2500 innbyggere, da revygruppa Bløgg (Brennelv, Lammasdievva, Østerbotn Gvinnfolk og Gutta) hengte ut navngitte personer som medlemmer av en lokal sexklubb til tonene av «La det swinge» i sin julerevy.

Revygruppa har bedt om unnskyldning, og i en lettere sarkastisk pressemelding skrev de også at «en passende erstatningssum for ærekrenkelse, tort og svie utbetales til de som føler seg uthengt».

400 medlemmer
«Politiet i Vest-Finnmark varsles med dette om den planlagte hendelsen da det ifølge sangen skal være rundt 400 medlemmer i klubben», advarte revysjefen i pressemeldingen.

Lørdag stilte revysjef Kjell Johansen selv opp på torget i Lakselv etter å ha invitert de som følte seg uthengt til å kaste kake på han.
Han stilte seg opp i gapestokk på Lakselv Torg, og fikk så hatten passet.

Rundt 50 nysgjerrige personer hadde funnet veien til torget i Lakselv etter debatten som har foregått både i sosiale medier og aviser.

AVSLUTTET: - Vi regner saken som avsluttet og tror dommen blir stående, sier Rune Johansen som er revysjef i BLØGG. Foto: Fred Persen.
AVSLUTTET: - Vi regner saken som avsluttet og tror dommen blir stående, sier Rune Johansen som er revysjef i BLØGG. Foto: Fred Persen. Vis mer

Ingen i det angivelige swingersmiljøet i Lakselv ønsket å kaste kake på revysjefen, men Roy Myrheim var en av de som hadde følt seg forulempet av revylaget, og ønsket å la frustrasjonen gå utover revysjef Kjell Johansen.

Føltes godt
- Jeg er scenemester og ble uthengt med navn på revyen da jeg prøvde å rette opp en feil. Det føltes ganske godt og kaste kremkaka i ansiktet hans. Jeg måtte bare forsikre meg om at den ikke var frossen først, sier Roy Myrheim.

Revysjefen Kjell Johansen var også bekymret.

- Det var kaldt og jeg fryktet det verste. Det smalt ordentlig i sponplata da han kastet første gang og bommet. Ellers var det ikke så verst å stå i gapestokken på torget. Jeg hadde fin utsikt og fikk øyekontakt med alle de fremmøtte, sier revysjefen.

Revysjefen Kjell Johansen har tidligere uttalt til Dagbladet at navnene i sangen - med tittel «Ryktan» - var helt vilkårlig valgt, og at de ble endret underveis i arbeidet med låten, for å passe inn i rim og rytme.

- Det har ikke vært meningen å henge ut folk. Dersom noen føler det slik beklager vi det, sier lederen for revygruppa.
Han sier han personlig ikke kjenner til om det er en swingersklubb i Porsanger kommune, og at han heller ikke kjente til ryktene før ideen om sangen dukket opp i revygruppa.

KAKE: Kommunelege Klemet som ga en hjemmebakt kake til  kjell johansen. - Jeg har vært litt stor i kjeften på Facebook, derfor spanderer jeg en kake på dere i BLØGG, sa han. Foto: Fred Persen.
KAKE: Kommunelege Klemet som ga en hjemmebakt kake til kjell johansen. - Jeg har vært litt stor i kjeften på Facebook, derfor spanderer jeg en kake på dere i BLØGG, sa han. Foto: Fred Persen. Vis mer

- Men det går åpenbart slike rykter, siden ideen til sangen dukket opp, sier Johansen som legger til at revymummeret ble svært godt mottatt av publikum.

Dommen blir stående - Nå har vi fått avsagt dom i saken og jeg regner med at den blir stående, sier Johansen som selv bygde gapestokken natt til lørdag.
Han regner med at de siste dagers mediesirkus rundt BLØGG har lagt grobunn for en rekke nye revynumre.

 

KASTET KAKE: Roy Myrheim kastet kake på reysjefen. Foto: Fred Persen.-
KASTET KAKE: Roy Myrheim kastet kake på reysjefen. Foto: Fred Persen.- Vis mer