Sykebesøk hos Jeltsin

Moskva (NTB): Kinas president Jiang Zemin besøkte i dag sin russiske kollega på sentralklinikken i Moskva. Boris Jeltsin blir behandlet for lungebetennelse og høy feber.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

PÅ SYKEBESØK: Kortesjen med Kinas president Jiang Zemin besøkte på vei til sentralklinikken i Moskva, der president Boris Jeltsin er innlagt med lungebetennelse.

- Møtet mellom de to presidentene har funnet sted, var den korte meldingen fra en talsmann i Kreml. Ifølge tv-stasjonen NTV varte samtalen i 40 minutter. Møtet mellom de to statslederne var uformelt, og begge hadde valgt å la slipset ligge hjemme.

Senerei dag møtte Jiang Russlands statsminister Jevgenij Primakov og andre representanter for regjeringen. Primakov rangerer nærmest presidenten ifølge den russiske forfatningen, og har overtatt stadig flere av Jeltsins offisielle plikter de seneste uker.

Jeltsin ble innlagt på sykehus i går kveld med 38,9 i feber. Legene ga ham straks antibiotika. Ifølge kilder i Kreml var det ikke aktuelt å endre på programmet for president Jiang Zemins tre dagers besøk i Russland.

Beklagelse

Lederen i Statsdumaen Gennadij Seleznjov beklaget mandag at Jeltsin var syk, og ga uttrykk for sin medfølelse. - Hva skal man gjøre? Er man syk, så er man syk, var Seleznjovs korte kommentar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer