Sykehus i Tyskland i brann - minst to døde

Startet på pasientrom.

SYKEHUS I BRANN: Brannmannskaper kjemper mot flammene i den overtente toppetasjen på Bergmannsheil hospital i Bochum i  Tyskland. Bildet er tatt like etter klokka 06 fredag morgen - brannen ble meldt klokka 02.35. Foto: MARCEL KUSCH, EPA/NTB Scanpix.
SYKEHUS I BRANN: Brannmannskaper kjemper mot flammene i den overtente toppetasjen på Bergmannsheil hospital i Bochum i  Tyskland. Bildet er tatt like etter klokka 06 fredag morgen - brannen ble meldt klokka 02.35. Foto: MARCEL KUSCH, EPA/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Minst to personer er omkommet og 15 skadd i en brann på et sykehus i den tyske byen Bochum. Brannen er fortsatt ikke under kontroll, opplyser myndighetene i byen fredag morgen.

Tilstanden for fem av de skadde er livstruende, melder tysk politi på Twitter.

Brannen brøt ut ved Bergmannsheil universitetssykehus natt til fredag. Tidlig på morgenen fortalte øyenvitner at øverste etasje fortsatt sto i flammer.

Om lag 200 brannfolk slåss mot flammene, skriver nyhetsbyrået DPA.

UTBRENT: Taket og deler av toppetasjen med pasientrom i en fløy der brannen var under kontroll på sykehuset i Bochum vecd 07-tiden i morges. Foto: Marcel Kusch, DPA/EPA/NTB Scanpix.
UTBRENT: Taket og deler av toppetasjen med pasientrom i en fløy der brannen var under kontroll på sykehuset i Bochum vecd 07-tiden i morges. Foto: Marcel Kusch, DPA/EPA/NTB Scanpix. Vis mer

Det er fortsatt uvisst hvordan brannen startet, men den brøt ut på et pasientrom. Brannvesenet fikk melding om brannen klokka 02.35.

Taket på bygningen skal være fullstendig ødelagt, ifølge magasinet Spiegel. Vinduer og møbler har smeltet på grunn av ekstrem varme.

Sykehuset er ett av de største i regionen, med 650 sengeplasser. Brannmannskaper fra hele Ruhr-området er kalt inn for å delta i slukningsområdet.

(NTB).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer