Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sykehus oversvømt i Bergen

Store vannlekasjer på Haukeland.

STORE LEKASJER: Tidligere i dag kunne Bergens Tidende melde om en stor vannlekkasje på Haukeland. Klokka 06.27 i morges gikk alarmen. Foto: LEIF STANG/DAGBLADET
STORE LEKASJER: Tidligere i dag kunne Bergens Tidende melde om en stor vannlekkasje på Haukeland. Klokka 06.27 i morges gikk alarmen. Foto: LEIF STANG/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tidligere i dag kunne Bergens Tidende melde om en stor vannlekkasje på Haukeland. Klokka 06.27 i morges gikk alarmen.

- Store vannmengder har trengt inn i tunnelsystemet under Haukeland Universitetssykehus. Vi har to gravemaskiner i arbeid. I tillegg er det seks brannbiler og mange folk på stedet, sier vaktkommandør Thorstein Nerås i Bergen Brannvesen til bt.no.

Vannet er stoppet Da Dagbladet snakket med Nerås 07.50 hadde brannvesenet klart å stoppe vannet.

- Vi har nå startet arbeidet med å pumpe ut vannet, sier Nerås.

- Ikke oversikt - Vi har ikke helt oversikt ennå, men det er vann i tunnelsystemet i den nordlige delen av sykehuset, sier kommunikasjonsrådgiver Terese Trandem ved Haukeland Universitetssykehus.

Tunnelsystemet benyttes til transport av pasienter og for å komme seg fra bygg til bygg.