UNN og Statens helsetilsyn

Sykehuset fortalte aldri sannheten. I tre år trodde Alexander (15) at det var hans feil at faren døde

Alexander var i sjokk og ringte feil nummer da han skulle tilkalle hjelp til sin alvorlig skadde far. Men det var ikke slik at Gabriel Kral (58) var død da han ankom sykehuset.

MISTET FAR OG EKTEMANN: Rita Kral og sønnen Alexander (15) er glad for at de nå har fått klarhet i hvordan ektemannen og faren døde. Foto: Ola Solvang, Nordlys
MISTET FAR OG EKTEMANN: Rita Kral og sønnen Alexander (15) er glad for at de nå har fått klarhet i hvordan ektemannen og faren døde. Foto: Ola Solvang, Nordlys Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Nordlys/Dagbladet): Sammen med den to år yngre broren fant Alexander (15) faren sterkt skadd da han kom hjem fra skolen 16. desember 2013.

Den da 12 år gamle gutten var i sjokk og ringte feil nummer da han skulle tilkalle hjelp.

I en av rapportene etter hendelsen heter det at pasienten var død ved ankomst på UNN. Ansatte ved sykehuset fortalte de pårørende at skadene var så store at livet ikke sto til å redde.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer