- Sykelig betatt av eks-kona

Venner og kjente av den siktede 40-åringen hevder han var svært sjalu.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Han var farlig sjalu. De hadde slitt med forholdet over lang tid. Eksmannen var sykelig betatt av kona, hevder venner av paret til Dagbladet.

Den 35 år gamle drammenskvinnen var tidligere modell, og ble i 80-åra vurdert som en av landets vakreste i et ungdomsblad.

- Eksmannen erkjenner ikke straffskyld, og stiller seg uforstående til siktelsen, sier mannens forsvarer, advokat Frode Sulland til Dagbladet.

Separert

Kvinnen og den 40 år gamle siktede ble separert i januar 1998. De har et barn sammen, en sju år gammel gutt. Kvinnen har et barn fra tidligere. Den siktede elektroingeniøren har også et barn fra tidligere forhold.

- Han kunne aldri slå seg til ro med at hun hadde et barn fra et tidligere forhold. Selv om han selv hadde ett barn fra før av, hevder en venn av eksmannen.

Det fraseparerte ekteparet møttes gjennom felles kjente, og giftet seg like før de fikk barn sammen. Deretter flyttet de til kvinnens barndomshjem utenfor Drammen.

Krevde besøksforbud

Forholdet mellom de to skal ha blitt vanskelig på midten av 90-tallet. Naboer forteller at det var turbulent, med hørbar krangling. Til slutt skal kvinnen ha fått nok, og flyttet ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer