Sykepleier mistenkt for drap og kidnapping

Fortalte sin forlovede at hun hadde født deres sønn, og kidnappet en nyfødt baby.

KIDNAPPET: Sykepleieren Verna Deann McClain (t.v.) er arrestert, mistenkt for drapet på Keegans (t.h.) mor. Etter drapet bortførte hun den nyfødte babyen. Foto: Reuters/Ap Photo/ Montgomery County Sherrif's Office/NTBScanpix
KIDNAPPET: Sykepleieren Verna Deann McClain (t.v.) er arrestert, mistenkt for drapet på Keegans (t.h.) mor. Etter drapet bortførte hun den nyfødte babyen. Foto: Reuters/Ap Photo/ Montgomery County Sherrif's Office/NTBScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Verna McClain (30) fortalte sin forlovede at hun hadde født deres barn. Men ifølge politiet hadde hun spontanabortert, og var på leting etter en ny baby å vise han, melder nyhetsbyrået AP.

Det endte med at hun skjøt og drepte Kayla Marie Golden (28), og kidnappet hennes tre dager gamle sønn Keegan.

På vei fra legen Politiet sier at McClain ventet utenfor legesenteret nord i Houston.

Golden var på vei til bilen etter en rutineundersøkelse av sin nyfødte sønn da hun hadde det som vitner beskriver som en heftig diskusjon med en annen kvinne, som endte med at Golden ble skutt flere ganger.

McClain skal deretter ha tatt babyen med inn i sin bil, som kjørte på den hardt skadde mammaen før bilen med babyen forsvant. Golden døde senere av skadene hun ble påført.

Lille Keegan ble funnet uskadd noen timer senere hjemme hos McClains søster, som hadde fått beskjed om at søstra planla å adoptere den lille gutten, skriver nyhetsbyrået AP.

Har tre barn McClain er mistenkt for drap, og er satt i arrest. Ifølge politiet har hun innrømmet å ha angrepet en kvinne og kidnappet hennes baby.

Sykepleieren er separert fra sin ektemann, som hun har fått tre barn med. McClains nye forlovede ble i går avhørt av politiet.

- Jeg skjønner det ikke, at hun kunne kidnappe et barn. Vi har tre barn. Og så har hun skutt en kvinne? Jeg har aldri opplevd at hun har skadd noen, sier Theo McClain, den fraseparerte ektemannen, til AP.

Lille Keegan er nå gjenforent med sin far.